ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ (ΠΕΑΔΥ)
Λεωφ. Αλεξανδρας 121 (Άρειος Πάγος)
Τηλ. – Fax 210-6469975 – email info[@]peady.gr
Τ.Κ. 115 22, ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη και Αιμοδότες της ένωσής μας,

Το Δ.Σ. της ένωσής μας: Κατόπιν επιθυμίας πολλών οργανώνουμε τετραήμερη εκδρομή στη ΘΡΑΚΗ-ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ-ΘΑΣΟ, ημέρες ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ.
Η τιμή είναι 280 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για μέλη και φίλους, με ημιδιατροφή. Η επιβάρυνση για το μονόκλινο ανέρχεται στα 60 ευρώ το άτομο (διαθέσιμα 2 μονόκλινα). Η τιμή για τους αιμοδότες διαμορφώνεται στο 50% του ποσού, αιμοδότες που έδωσαν αίμα τα έτη 2023-2024 .
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή αυτή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την 3η Ιουνίου 2024 καταβάλλοντας ως προκαταβολή τουλάχιστον 100 Ευρώ. Η εξόφληση θα γίνει μέχρι την 20η Ιουνίου 2024.

Στα παρακάτω μέλη του Δ.Σ. Θα δίνεται η αίτηση συμμετοχής και θα καταβάλλεται η προκαταβολή. Στα ίδια μέλη θα καταβάλλεται και η εξόφληση.
1) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ: ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΗΛ. 6945693311, ΚΟΥΚΟΥΤΣΑ ΦΩΤΕΙΝΙΑ-ΦΑΝΗ 6940774468.
2) ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ. 6972844972 ΚΑΙ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΣΙΤΣΙΚΑΟΥ 6975592500.
3) ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΥΡΗ 6970986753.
4) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΑΡΑΠΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΗΛ. 6944244580 ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ 6975469344.
5) ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΠΟΙΝΙΚΑ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛ.6937004409.

ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ.

Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ                                      ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι το παρακάτω:

ΘΡΑΚΗ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΘΑΣΟΣ
4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ
Αναχώρηση: 05/07/2024 – Επιστροφή: 08/07/2024

1η Μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Πρωινή αναχώρηση 07.00 π.μ. από Αθήνα. Με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό καφέ και φαγητό θα φτάσουμε στην Καβάλα, Εδώ θα δούμε αξιόλογα κτίσματα όπως τις Καμάρες, ίσως το πιο χαρακτηριστικό σημείο και κτίσμα της πόλης της Καβάλας και φυσικά το σήμα κατατεθέν της πόλης το περίφημο κάστρο της. Σχετική παραμονή. Ακολούθως θα φτάσουμε στον προορισμό μας , στην Κομοτηνή, η οποία μπορεί να χαρίσει δυνατές εικόνες και συγκινήσεις. Η πόλη, η οποία απλώνεται στον Θρακικό κάμπο, στα χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας αποτελούσε κομβικό σημείο για την επικράτεια. Η εμπορική της υπεροχή την έκανε σταθερά μήλον της έριδος – κυρίως ανάμεσα σε Οθωμανούς και Βουλγάρους. Σ’ αυτό το τόπο πολιτισμοί και θρησκείες συνυπάρχουν και άνθρωποι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους στέκονται πλάτη με πλάτη. Χριστιανοί και μουσουλμάνοι, Ρομά και Πομάκοι, εκκλησιές και τζαμιά, σύγχρονες πολυκατοικίες και τούρκικα χαμόσπιτα και μαχαλάδες. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, και στη συνέχεια θα πάμε με τα πόδια στην ταβέρνα για το δείπνο μας. Διαν/ση

2η Μέρα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ-ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ-ΘΕΡΜΑ-ΧΩΡΑ-ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ
Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θ’ αναχωρήσουμε για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Εδώ θα επιβιβαστούμε στο πλοίο ( μαζί με το πούλμαν ) που αναχωρεί στις 08.00 π.μ. για μια όμορφη εκδρομή στη Σαμοθράκη. Το «νησί των Μεγάλων Θεών», το νησί του Αιόλου κατά τη μυθολογία που ξεπροβάλλει μέσα από το Θρακικό πέλαγος, στεφανωμένη από τον υψηλότερο ορεινό όγκο του Αιγαίου, το επιβλητικό όρος Σάος. Οι βοτσαλωτές ακρογιαλιές, τα τρεχούμενα νερά, η ανέγγιχτη φύση, οι ξακουστές ιαματικές πηγές, οι μοναδικές αρχαιότητες και μια Χώρα στολίδι, συνθέτουν τη γοητεία του μυστηριακού αυτού τόπου. Πρώτος σταθμός μας θα είναι η Παλαιόπολη. Η περιήγηση στις αρχαιότητες της Παλαιόπολης ξεκινά από το εκκλησάκι της Αγία Παρασκευής και καταλήγει στον πλακόστρωτο δρόμο του Αρχαιολογικού Μουσείου και του Ιερού των Μεγάλων Θεών. Τόπος τέλεσης των Καβείριων Μυστηρίων και χώρος όπου βρέθηκε το θαυμαστό άγαλμα της “ΝΙΚΗΣ”, που σήμερα κοσμεί το Μουσείο του Λούβρου. Θα συνεχίσουμε την περιπλάνησή μας στο νησί και θα επισκεφθούμε τα Θέρμα, που φημίζονται για τις θερμές θειούχες πηγές του, ενώ από εδώ ξεκινούν οι διαδρομές ανάβασης προς το όρος Σάος. Ένας ακόμη παράγοντας που κάνει το μέρος ξεχωριστό είναι πως εδώ βρίσκεται η Γριά Βάθρα, ένα μέρος μοναδικής φυσικής ομορφιάς, με καταρράκτες να ρίχνουν τα καταγάλανα νερά τους σχηματίζοντας φυσικές πισίνες μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Στη συνέχεια θ’ αναχωρήσουμε για την Χώρα, κρυμμένη από τους πειρατές και τους ανέμους σε ένα κοίλωμα κάτω από τον Σάο, με το μεσαιωνικό κάστρο να μας χαρίζει από την πρώτη κιόλας ματιά τις πιο γραφικές εικόνες. Ξεκινήστε τις περιπλανήσεις σας από τον περίφημο Πύργο και αναζητήστε τα μοναδικά εμβλήματα της οικογένειας των Παλαιολόγων. Κάντε μια στάση για να δροσιστείτε γύρω από την κεντρική πλατεία και μετά τη βόλτα σας στα ανηφορικά καλντερίμια συνεχίστε με μια επίσκεψη στο Λαογραφικό μουσείο και στην εκκλησία της Κοιμήσεως. Εδώ θα έχετε το προαιρετικό φαγητό σας. Στη συνέχεια θα επιστρέφουμε στην Καμαριώτισσα, το λιμάνι της
Σαμοθράκης όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο στις 17.30 μ.μ. με προορισμό την Αλεξανδρούπολη. Από εκεί με το πούλμαν θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας και αμέσως θα πάμε με τα πόδια στην ταβέρνα για δείπνο, διαν/ση

3η Μέρα: ΚΕΡΑΜΩΤΗ-ΘΑΣΟΣ-ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ-ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ-ΚΕΡΑΜΩΤΗ-ΚΑΒΑΛΑ
Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θ’ αναχωρήσουμε για την Κεραμωτή, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο που αναχωρεί στις 09.00 π.μ. ( μαζί με το πούλμαν ) για το βορειότερο νησί του Αιγαίου Πελάγους, τη Θάσο. Μετά από ταξίδι 40 περίπου λεπτών φτάνουμε στον Λιμένα Θάσου όπου θα κάνουμε στάση για καφέ και βόλτα για να γνωρίσουμε το όμορφο λιμάνι του νησιού και θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε το νησί με πρώτο προορισμό τα Λιμενάρια που αποτελούν από τα πιο ωραία χωριά της Θάσου με θαυμάσιες ακρογιαλιές. Είναι μια όμορφη κωμόπολη στα νοτιοδυτικά του νησιού κι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κωμόπολη της Θάσου, με μοναδική θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος, το Άγιο Όρος, και τη Λήμνο. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας για να επισκεφτούμε το σημαντικότερο προσκύνημα του νησιού και Προστάτη Άγιο του, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ένα γυναικείο μοναστήρι, χτισμένο σε γκρεμό πάνω από τη θάλασσα με θέα το Αιγαίο και το Άγιο Όρος. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας περνώντας από τα υπέροχα παραθαλάσσια χωριά της Θάσου για να φτάσουμε στην Χρυσή Αμμουδιά όπου θεωρείται από τις καλύτερες αμμουδιές της Ευρώπης, περιβάλλεται από πράσινο τοπίο, ενώ ολόγυρα στολίζεται από μικρά ξωκλήσια. Εδώ θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα αλλά και μπάνιο στην υπέροχη αμμουδιά για όσους επιθυμούν. Το απόγευμα θ’ αναχωρήσουμε για τον Λιμένα και με το πλοίο που αναχωρεί στις 18.15 μ.μ. θα φτάσουμε στην Κεραμωτή. Από εκεί με το πούλμαν θα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας , θα πάμε με τα πόδια στην ταβέρνα . Διαν/ση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας , θα κατευθυνθούμε στο Πόρτο Λάγος. Μόλις κατέβουμε από το λεωφορείο θα καταλάβουμε ότι η περιοχή είναι από τα ομορφότερα μέρη της Βόρειας Ελλάδας. Το Πόρτο Λάγος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους υγροβιότοπους στην Ελλάδα καθώς εκεί συναντάμε πάνω από 200 είδη πουλιών κάποια εκ των οποίων είναι αρκετά σπάνια. Στη συμβολή της λίμνης Βιστωνίδας με το θρακικό πέλαγος θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το εντυπωσιακό μοναστικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου. Ακολούθως και με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό καφέ και φαγητό θα φτάσουμε στην Αθήνα έχοντας στις βαλίτσες μας τις πιο γεμάτες εμπειρίες!

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 280 ΕΥΡΩ
( με ελάχιστα 45 πληρωτέα άτομα )
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 2 ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ : ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 60 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟ

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • πολυτελές πούλμαν ενός έτους με wi-fi
  • 3 διαν/σεις στο κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων : DEMOCRITUS HOTEL, με πρωινό σε μπουφέ
  • Δημοτικοί φόροι
  • 3 δείπνα σε ταβέρνα, με μενού που αποτελείται από μεγάλη σαλάτα ανά 4 άτομα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο που θα έχετε επιλογή ανάμεσα σε 3 είδη & επιδόρπιο
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη (το πούλμαν θα περάσει μαζί σας στο νησί)
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κεραμωτή – Θάσος – Κεραμωτή (το πούλμαν θα περάσει μαζί σας στο νησί)
  • Περιηγήσεις ως το πρόγραμμα
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας για τις περιηγήσεις
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης