Προς όλα τα ενεργά μέλη της Ένωσής μας.

Με ευκαιρία τις εορτές Χριστουγέννων και Νέου Έτους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και αγάπη σε σας προσωπικά, τις οικογένειές σας και σε όλο τον κόσμο το 2017 να είναι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ειρήνη και πρόοδο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους, κατά το 2016, συμμετείχαν στις αιμοδοσίες που διοργάνωσε η Ένωσή μας ή έδωσαν αίμα στα κατά τόπους αιμοδοτικά κέντρα, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση της αιμοδοσίας και της εθελοντικής προσφοράς γενικότερα.

Σας γνωρίζουμε δε ότι η Ένωσή μας εκτύπωσε και προσφέρει δωρεάν σε όλα τα μέλη της συνοπτικό ημερολόγιο του έτους 2017.

Πέρα από τα παραπάνω θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε και τ’ ακόλουθα:

Σύμφωνα με τα άρθρα 14 και 15 του Καταστατικού της Ένωσής μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής με απόφασή του καθόρισε ως ημερομηνία σύγκλησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την 19η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στο γραφείο της Ένωσης (Κοσμά Αιτωλού 23 και Αρματολών και Κλεφτών).

Τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτήν είναι:

1) Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

2) Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. για το έτος 2016 (άρθρο 15 του Καταστατικού).

3) Έγκριση της έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση 2016.

4) Έγκριση προϋπολογισμού 2017 (άρθρο 15 του Καταστατικού).

5) Καθορισμός ημερομηνίας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής και 

6) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών (άρθρα 12-33 του Καταστατικού).

Εάν κατά την πιο πάνω ορισθείσα ημερομηνία δεν υπάρξει απαρτία για την Τακτική Γενική Συνέλευση, τότε ορίζεται (άρθρο 17 του Καταστατικού) ως ημερομηνία επανάληψης αυτής η 26η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο Ζαφόλια (Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-88, Αθήνα).

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακαλεί τα μέλη της Ένωσής μας να προσέλθουν οπωσδήποτε κατά την 26η Ιανουαρίου 2017 Επαναληπτική Τακτική Συνέλευση και η οποία θα ευρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων. Σας περιμένουμε επίσης για να σας δούμε από κοντά, να ακούσουμε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας και να περάσουμε λίγες ώρες μαζί απολαμβάνοντας ένα μικρό γεύμα που θα σας προσφέρει η Ένωσή μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                          Η Γενική Γραμματέας

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ            ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΪΛΗ-ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Α) Τα μέλη της Ένωσής μας που καταθέτουν την εισφορά τους στο λογαριασμό που έχουμε στην ΕΤΕ (066-51557701), πρέπει κατά την κατάθεση να ζητούν από τον υπάλληλο της ΕΤΕ να αναφέρει οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμό τους. Και αυτό για να μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος ή ποια κατέθεσε, την τάδε ημερομηνία, συνδρομή.

Β) Η Ένωσή μας μηνιαίως παίρνει από την ΕΤΕ κατάσταση με τα ονόματα των μελών που έχουν καταθέσει. Έχει παρατηρηθεί όμως να έχουμε κατάθεση χωρίς όνομα (ημερ. τάδε – 20€ – όνομα κενό). Επίσης, έχει παρατηρηθεί ο καταθέτης να είναι άγνωστος στην Ένωση, είτε γιατί η καταθέσασα είναι γυναίκα με δυο επώνυμα και έχει κάνει την κατάθεση με το επώνυμο που δεν έχει δηλώσει στην Ένωση, είτε έχει καταθέσει ένα τρίτο πρόσωπο για λογαριασμό μέλους μας, είτε, τέλος, έχει πληρώσει μέσω ΑΤΜ. Γι’ αυτό παρακαλούμε τα μέλη μας που καταθέτουν την συνδρομή τους και εμπίπτουν σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις (δηλαδή που δεν έδωσαν το όνομα στην ΕΤΕ ή κατέθεσε άλλος για λογαριασμό τους) να ενημερώνουν την Ένωση είτε με ένα τηλεφώνημα, είτε αποστέλλοντας το σχετικό παραστατικό (αναγράφοντας πάνω το όνομά τους, κατοικία, ΤΚ, τηλέφωνο, υπηρεσία) στα φαξ 2106469975, 2106420076 και 2102825981, έτσι ώστε να γίνεται σωστή ενημέρωση του μητρώου.

Γ) Κάθε τέλος μηνός Ιουνίου, τρέχοντος έτους, σύμφωνα με το Καταστατικό διαγράφονται τα μέλη εκείνα που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα με την συνδρομή προηγούμενου έτους, π.χ. μέχρι τέλος Ιουνίου 2017 πρέπει να έχει καταβληθεί η συνδρομή του 2016.