ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ                                                                              Αθήνα 14 Δεκεμβρίου 2023
Λεωφ. Αλεξάνδρας 121 (Άρειος Πάγος)
Τ.Κ 115 22 ΑΘΗΝΑ                                                                                        Δ.Σ. ΑΡ.Πρακτ. 11/2023
email:info@peady.gr
Πληροφορίες: Χρυσή Καϊλη τηλ.6945693311
Τηλ. Fax 210 6469975, FΑΧ 210 6420076

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προς: Όλα τα μέλη της Ένωσής μας

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου έτους, το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσής μας, Σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία και αγάπη σε σας προσωπικά,τις οικογένειές σας και σε όλο τον κόσμο, το 2024 να είναι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ με ειρήνη και ευημερία για όλους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Θερμά όσους, κατά το 2023 συμμετείχαν στις αιμοδοσίες που οργάνωσε η Ένωσή μας ή έδωσαν αίμα στα κατά τόπους αιμοδοτικά κέντρα, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση και της εθελοντικής προσφοράς γενικότερα.

Σας γνωρίζουμε δε ότι η Ένωσης μας εκτύπωσε και προσφέρει δωρεάν σε όλα τα Μέλη της, ημερολόγιο (τσέπης) του έτους 2024. Στο ημερολόγιο αυτό περιέχονται χρήσιμες πληροφορίες για τις αιμοδοσίες και, συνδρομές, τηλέφωνα κ.λ.π.

Πέρα από τα παραπάνω θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε και τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με τα άρθρα 14 και 15 του καταστατικού της Ένωσής μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής με απόφασή του καθόρισε ως ημερομηνία σύγκλησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την 18 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30 στην Αίθουσα της Ένωσης (Κοσμά Αιτωλού 23 και Αρματολών και Κλεφτών).

Τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτήν είναι:
Α) Εκλογή Προεδρείου γενικής Συνέλευσης.
Β) Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ Για το έτος 2023 (Άρθρο 15 του Καταστατικού).
Γ) Έγκριση της Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του 2023.
Δ) Έγκριση Προϋπολογισμού για το έτος 2014 (Άρθρο 15 του καταστατικού).
Ε) Απόφαση έγκρισης όλων των παραπάνω Β΄, Γ΄, και Δ΄ Θεμάτων.

Εάν κατά την πιο πάνω ορισθείσα ημερομηνία, δεν υπάρξει απαρτία για την Τακτική Γενική Συνέλευση, τότε ορίζεται (άρθρο 17 του Καταστατικού) ως ημερομηνία επανάληψης αυτής η 25η Ιανουαρίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30΄ στην αίθουσα της Ενώσεώς μας Κοσμά Αιτωλού 23 και Αρματολών και Κλεφτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακαλεί τα Μέλη της Ένωσής μας να προέλθουν οπωσδήποτε κατά την 25η Ιανουαρίου 2024 ημερομηνία Επαναληπτικής Σύγκλησης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και η οποία θα ευρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων. Σας περιμένουμε επίσης για σας δούμε από κοντά και να ακούσουμε τις προτάσεις και παρατηρήσεις σας και να περάσουμε λίγες ώρες μαζί, προφέροντας σας ένα μικρό γεύμα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΗ ΚΑΪΛΗ – ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ                   ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ