Αθήνα, 27/09/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη και Αιμοδότες της ενώσεώς μας.

Το Δ.Σ. της ενώσεώς μας : Κατόπιν επιθυμίας πολλών οργανώνουμε τετραήμερη εκδρομή στα λουτρά ΠΟΖΑΡ από 8 έως και 11/12/2018.  ημέρες ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΛΕΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ. 

Η τιμή είναι 172 ευρώ το Άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για αιμοδότες. μέλη και Φίλους. Η επιβάρυνση για μονόκλινο ανέρχεται στα 50 ευρώ (δηλαδή στα 222 ευρώ).

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή αυτή μπορούν να Δηλώσουν συμμετοχή έωc την 25η Οκτωβρίου 2018 καταβάλλοντας ως προκαταβολή τουλάχιστον 90 Ευρώ. Η εξόφληση θα γίνει μέχρι tic 26 Νοεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΙΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

Στα παρακάτω μέλη του Δ,Σ. Θα δίνεται η αίτηση συμμετοχής και θα καταβάλλεται η προκαταβολή. Στα ίδια μέλη θα καταβάλλεται και η εξόφληση.

1) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ : ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΗΛ. 6945693311 ΚΑΛΑΒΕΖΙΟΥ ΡΟΔΟΥΛΑ ΤΗΛ.6944292432.

  • ΕΦΕΤΕΙΟ , ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΔΑΤΟΥ ΤΗΛ.
    6932618385, ΚΑΙ ΚΑΡΒΕΛΑ ΠΑΝΑΠΩΤΑΤΗΛ 6972736200.
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ : ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΛ. 6972334039.
  • ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΠΟΙΝΙΚΑ , ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛ.6937004409
    ΚΑΙ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΛ 6937292069

Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι το παρακάτω:

1η Μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση από την Ομόνοια 31” Σεπτεμβρίου & πλατεία ΟμονοΙας στις 07.30 π.μ., με ενδιάμεσες στάσεις για την όμορφη Νάουσα, μέσω Τεμπών και Πλαταμώνα. Επίσκεψη στη Μονή της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας στις πλαγιές του Βερμίου. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας στο Κάτω Λουτράκι Αριδαίας, μέσα σε μια έκταση γεμάτη έλατα δίπλα στα ιαματικά λουτρά Πόζαρ. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

21 Μέοα ΚΥΡΙΑΚΗ. Αριδαία·λουτρά Πόζαρ. Μετά το πρωινό αναχωρούμε γιανα επισκεφθούμε τις ιαματικές πηγές των λουτρών πόζαρ που αναβλύζουν σε υψόμετρο 390 μέτρων δημιουργούνται από το νερό της βροχής, το οποίο εισχωρεί εις το έδαφος σι μεγάλο βάθος, εκεί θερμαίνεται, στην συνέχεια ανεβαίνει ψηλότερα και σταδιακά εμπλουτίζεται με μέταλλα και άλλα στοιχεία .Τα ιαματικά θερμά νερά των λουτρών πόζαρ έχουν σταθερή θερμοκρασία 37″ C ενώ η θερμοκρασία άλλων φυσικών πηγών μπορεί να φθάοει μέχρι και τους 60ο C.
Στα λουτρά πόζαρ μπορείτε να απολαύσει το νερό σε μία από τις ειδικά διαμορφωμένες εσωτερικές πισίνες ή σε ένα από τους λουτήρες. Η μεγάλη εξωτερική πισίνα προσφέρεται για βουτιές τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Όσο για τους λάτρεις του υδρομασάζ οι αμέτρητοι καταρράκτες με τις 5 φυσικές λίμνες όπου τα ζεστά νερά αχνίζουν από το έδαφος υπόσχονται στιγμές πραγματικής χαλάρωσης, Επιστροφή στο ξενοδοχείο, το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3″ Μέοα Δευτέρα Αριδαία – Παλαιέ Άγιος Αθανάσιος – ‘Έδεσσα. Μετά το πρωΐνό θα αναχωρήσουμε για ένα από τα πιο προνομιούχα χωριά της Πέλλας , το κοντινότερο στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, τον παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Πρόκειται ίσως για τον παραδοσιακότερο οικισμό χειμερινών προορισμών στην χώρα .Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και φαγητό. Το απόγευμα θα επσκεφθούμε την ‘Έδεσσα μία από τις ωραιότερες πόλεις της Μακεδονίας, γνωστή για τους καταρράκτες της. Στάση για καφέ, γεύμα και ψώνια. Επιστροφή στο
ξενοδοχείο δείπνο διανυκτέρευση.

4″ Μέρα Τρίτη Αριδαία – Βεργίνα -Αθήνα. Πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση στο νέο μουσείο Βεργίνας όπου φυλάσσονται τα ευρήματα των ανασκαφών της περιοχής .Τα σημαντικότερα μνημεία και αρχιτεκτονικά σύνολα του αρχαιολογικού χώρου της Βεργίνας-Αιγών, είναι οι βασιλικοί τάφοι της Βεργίνας σι βασιλικοί τάφοι στα ΒΔ της πόλης, το νεκροταφείο των Τύμβων, το ανάκτορο και το θέατρο, το ιερό της Εύκλειας, η ακρόπολη και το τοίχος της πόλης και φυσικά το μουσείο, χτίσμα που εξωτερικά έχει την μορφή του χωμάτινου τύμβου, ενώ στο
εσωτερικό του εκτίθενται από τον Νοέμβριο του 1997 οι θησαυροί που βρέθηκαν μέσα στους βασιλικούς τάφους. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FILOXENIA 3+ στου Λουτράκι Αριδαίας.

Ημιδιατροφή (3 πρωινά και 3 δείπνα)

Συνοδός εκδρομής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

Ο,τι δεν αναφέρεται στις παροχές

Φόρος διαμονής 0,75 Ευρώ ανά άτομο και διανυκτέρευση πληρωτέος στο ξενοδοχείο.

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΜΤΕΛΙΑ ΓΥΠΑΡΑΚΗ                              ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ