ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – Πληροφ. Τηλ. 210 2825981, 6977639013 FAX 2106469975, 2102825981 & 2106420076 – Λεωφ. Αλεξάνδρας 121 (Άρειος Πάγος)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας τηρώντας την υπόσχεσή του για τη διοργάνωση εκδρομής στο εξωτερικό, αποφάσισε την πραγματοποίηση οκταήμερης εκδρομής με πούλμαν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ – CINQUE TERRE από 3 έως και 10 Σεπτεμβρίου 2018 & για 48 θέσεις. Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Η τιμή είναι 665€ το μονόκλινο και 525€ το δίκλινο κατ’ άτομο για μέλη και φίλους. Το ταξίδι με καράβι Πάτρα -Ανκόνα και Ανκόνα – Πάτρα θα γίνει σε τετράκλινες καμπίνες εσωτερικές. Η αλλαγή καμπίνας επιβαρύνεται με: δίκλινη εσωτερική με 65€, εξωτερική με 80€, τρίκλινη εσωτερική με 45€, εξωτερική με 50€ και μονόκλινη με 200€.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή αυτή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την 27η Ιουνίου 2018 συμπληρώνοντας σχετική αίτηση με τα στοιχεία τους και καταβάλλοντας 250€ ως προκαταβολή.

Το υπόλοιπο του τιμήματος θα εξοφληθεί σε χρόνο και τρόπο για τον οποίο θα ενημερωθείτε. Για τους αιμοδότες ισχύουν τα ίδια ως άνω σχετικά με δήλωση και προκαταβολή. Η Ένωσή μας θα συνδράμει τους αιμοδότες με μια μικρή οικονομική ενίσχυση κατά την εξόφληση. Η οικονομική ενίσχυση θα δοθεί στους αιμοδότες που έχουν δώσει αίμα τρεις (3) φορές τουλάχιστον κατά τα έτη 2016, 2017 και 2018. (Το ύψος της οικονομικής συνδρομής θα εξαρτηθεί οπό τον αριθμό των αιμοδοτών).

Στα παρακάτω μέλη του Δ.Σ. θα δίδεται η αίτηση συμμετοχής και θα καταβάλλεται η προκαταβολή:

ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ – Αθηνά Κορδάτου, τηλ. 6932618385, Διαλεκτού Χρυσούλα, τηλ.694593311

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Δ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ – Γκανάτσιου Αναστασία, Τηλ. 6972334039

ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΠΟΙΝΙΚΑ Δ/ΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Δ/ΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – Γκανάτσιου Αναστασία, Τηλ. 6972334039 και Λαμπρόπουλος Γεώργιος, τηλ. 6937004409

Σημειώνεται: Από τα ως άνω μέλη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν και τυχόν πληροφορίες. Η ημερομηνία δήλωσης θα αποτελεί και σειρά προτεραιότητας. Εάν η συμμετοχή είναι μικρότερη των 40 ατόμων, η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ            ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 1η ημέρα: Η συγκέντρωση & αναχώρηση 3-9-2018, ημέρα Δεύτερα στις ….π.μ. από την πλατεία Ομονοίας και 3ης Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια Αθήνα – Πάτρα. Στην Πάτρα γίνεται επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ – CINQUE TERRE 8 ημέρες!

Δώρο 4 δείπνα και η κρουαζιέρα στην Cinque Terre!

Αναχώρηση: 03 Σεπτεμβρίου ’18

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ- ΕΝ ΠΛΩ: Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ: Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για το την πρωτεύουσα της Ούμβριας η Περούτζια. Στην περιήγησή μας στην Κόρσο Βανούτσι θα δούμε την Ρόκα Παολίνα, τα δαιδαλώδη μεσαιωνικά στενά της πόλης και θα καταλήξουμε στην Πιάτσα Νοβέμπρε με την Φοντάνα Ματζόρε, τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Λορέντζο και το μέγαρο των Πριόρι. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΑΣΙΖΗ – ΣΙΕΝΑ – ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ασίζη όπου και θα κάνουμε την περιήγηση μας στο ιστορικό κέντρο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Σιένα. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη κεντρική πλατεία Πιάτσα ντελ Κάμπο, όπου δεσπόζει το μεσαιωνικό Δημαρχείο. Στην περιήγησή μας στα γραφικά καλντερίμια της πόλης, θα θαυμάσουμε τα μεσαιωνικά αρχοντικά, τις εκκλησίες και τον Καθεδρικό Ναό, αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, ο οποίος θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα έργα τέχνης σε ολόκληρη την Ιταλία. Αργά το απόγευμα μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μοντεκατίνι Τέρμε, μία από τις πιο κομψές λουτροπόλεις της Ιταλίας. Δείπνο και Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Φλωρεντία, τη γενέτειρα της ιταλικής Αναγέννησης, πόλη της τέχνης και της αισθητικής, που έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Στην πανοραμική ξενάγηση μας, θα δούμε την Πιάτσα Σαν Τζιοβάνι με το Βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη και τον αναγεννησιακό Καθεδρικό Ναό, τη Σάντα Μαρία Ντελ Φιόρε, με τον περίφημο τρούλο του Μπρουνελέσκι, Συνεχίζοντας, θα κατέβουμε ως την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, που στολίζει το σιντριβάνι του Ποσειδώνα και αντίγραφο του αγάλματος του Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου. Εδώ βρίσκεται το Παλάτσο Βέκιο,που στεγάζει σήμερα το Δημαρχείο της πόλης, και η Λότζα με αγάλματα σπουδαίων Φλωρεντίνων γλυπτών. Συνεχίζουμε για την περίφημη Πινακοθήκη Ουφίτσι, (εξωτερική επίσκεψη) την ξακουστή και πολυφωτογραφημένη γέφυρα Πόντε Βέκιο με τα αμέτρητα κοσμηματοπωλεία, και την Πιάτσα Ρεπούμπλικα, μία από τις κεντρικότερες πλατείες της Φλωρεντίας, με τη χαρακτηριστική αψίδα Αρκόνε και τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην αγορά του Σαν Λορέντζο ή επίσκεψη στο Παλάτσο Πίττι, ‘την πολυτελή κατοικία των Μεδίκων. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – Κρουαζιέρα στα χωρία της Cinque Terre: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για μία μαγευτική κρουαζιέρα στα παραμυθένια Cinque Terre (τα πέντε χωριά) που βρίσκονται σκαρφαλωμένα στα απόκρημνα βράχια της νότιας άκρης της Ιταλικής Ριβιέρας στη Λιγουρική Θάλασσα. Η περιοχή είναι μία από τις πιο όμορφες της δυτικής Ιταλίας, και έχει ανακηρυχθεί από την Unesco Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Με κέντρο εξόρμησης την πόλη Λα Σπέτσια, θα επισκεφθούμε τα μεσαιωνικά χωριά Riomaggiore, Manarola και Monterosso όπου και θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Vernazza, που είναι ίσως και το ωραιότερο χωριό και θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μία βόλτα στα όμορφα δρομάκια της και να καταλήξουμε στα ερείπια του κάστρου της με μία θέα που κόβει την ανάσα. Τέλος, θα επισκεφθούμε το Portovenere χτισμένο στην άκρη της ιταλικής Ριβιέρας, πάνω σε μία βραχώδη χερσόνησο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6ημέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΠΙΖΑ – ΛΟΥΚΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την ιστορική πόλη της Πίζας με τα μεσαιωνικά τείχη και τον ξακουστό Κεκλιμένο Πύργο της, καμπαναριό του Καθεδρικού Ναού της πόλης,που βρίσκονται μέσα στο «Πεδίο των Θαυμάτων», μαζί με το Βαπτιστήριο και το μνημειακό κοιμητήριο Κάμπο Σάντο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη μεσαιωνική Λούκα, γενέτειρα του Τζιάκομο Πουτσίνι. Στην εντός των τειχών περιήγησή μας στο ιστορικό κέντρο, θα δούμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μαρτίνου, το θέατρο Τζίλιο, την Πιάτσαντελ Μερκάτο και Ανφιτεάτρο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνοκαι διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΝΤΙΝΙ – ΑΝΚΟΝΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνας όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

8η μέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ: Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας/Πάτρας. Αποβίβαση και μεταφορά στον τελικό προορισμό σας. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη/Αθήνα.

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο 525€ – Τιμή σε μονόκλινο 665€