Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αποφάσισε την πραγματοποίηση διήμερης εκδρομής με πούλμαν στο ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ – ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ – ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ και ευρύτερη περιοχή, στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2016 (το πρόγραμμα της εκδρομής αναφέρεται αναλυτικά στο τέλος της ανακοίνωσης).

Η τιμή είναι:

  • για τα μέλη και φίλους 55€ κατ’ άτομο.
  • για δε τους αιμοδότες στο κατ’ άτομο τίμημα θα συμμετάσχει και η Ένωση, με ποσό 30€ εκτός των αιμοδοτών που συμμετείχαν στην εκδρομή του εξωτερικού στις Δαλματικές Ακτές, οι οποίοι θα συμμετέχουν καταβάλλοντας όλο το τίμημα.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή αυτή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 11 Νοεμβρίου 2016 (ημέρα Παρασκευή) καταβάλλοντας με τη δήλωση και το τίμημα. Οι δηλώσεις και η πληρωμή θα γίνονται στα μέλη του Δ.Σ. ως κάτωθι:

Κουτσοπίνη Ελένη: 6932616798 και Κορδάτου Αθηνά: 6932618385 (Άρειο Πάγο & Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εφετείο, Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, Ειρηνοδικείο, Πταισματοδικείο Αθηνών, Ποινικό Μητρώο, Υπηρεσία Ανηλίκων Αθηνών, Πρωτοδικείο, Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών)

Γκανάτσιου Αναστασία: 6972334039 (Διοικητικά Δικαστήρια Αθήνας και Πειραιά, και Πολιτικά-Ποινικά Δικαστήρια Πειραιά)

(Η διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο κατ’ άτομο είναι σε δίκλινα δωμάτια με επιβάρυνση το μονόκλινο)

Η ημερομηνία δήλωσης θα αποτελεί και σειρά προτεραιότητας. Οι αιμοδότες θα προηγούνται. Εάν η συμμετοχή είναι μικρότερη των 45 ατόμων, η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ           ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:00 από Αθήνα (Ομόνοια – αρχή 3ης Σεπτεμβρίου). Στάση στην Κόρινθο για καφέ, συνεχίζουμε για Σπήλαιο Λιμνών, με τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και τους απόηχους των νερών. Συνεχίζουμε για Πλανητερό, περίπατο και ελεύθερο χρόνο. Τελικός σταθμός η Κλειτορία για φαγητό, διασκέδαση και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για Στεμνίτσα, Δημητσάνα, ξενάγηση στο σταθμό – μουσείο Υδροκίνησης. Συνεχίζουμε για Βύτινα, περίπατο, γεύμα και επιστροφή στην Αθήνα.