Προς όλα τα ενεργά μέλη της Ένωσής μας

 

Με ευκαιρία τις εορτές Χριστουγέννων και Νέου Έτους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε σας προσωπικά, τις οικογένειες σας και σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ειρήνη και πρόοδο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους κατά το 2015 συμμετείχαν στις αιμοδοσίες που διοργάνωσε η Ένωσή μας ή έδωσαν αίμα στα κατά τόπους αιμοδοτικά κέντρα, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση της αιμοδοσίας και της εθελοντικής προσφοράς γενικότερα.

 

Σας γνωρίζουμε δε ότι η Ένωσή μας εκτύπωσε και προσφέρει δωρεάν σε όλα τα Μέλη της, συνοπτικό ημερολόγιο (τσέπης) του έτους 2016.

 

Πέρα από τα παραπάνω, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε και τα ακόλουθα:

 

Σύμφωνα με τα άρθρα 14 και 15 του Καταστατικού της Ένωσής μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής με απόφασή του καθόρισε ως ημερομηνία σύγκλησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την 18η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 στα Γραφεία της Ένωσης (Κοσμά Αιτωλού 23 και Αρματολών και Κλεφτών). Τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτήν είναι:

 

Α) Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Β) Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. για το έτος 2015 (άρθρο 15 του Καταστατικού).

Γ) Έγκριση της Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση 2015 και

Δ) Έγκριση Προϋπολογισμού 2016 (άρθρο 15 του Καταστατικού).

 

Εάν κατά την πιο πάνω ορισθείσα ημερομηνία δεν υπάρξει απαρτία για την Τακτική Γενική Συνέλευση, τότε ορίζεται (άρθρα 14, 15, 16 και 17 του Καταστατικού) ως ημερομηνία επανάληψης αυτής η 28η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο ΖΑΦΟΛΙΑ, Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89).

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακαλεί τα μέλη της Ένωσής μας να προσέλθουν οπωσδήποτε κατά την 28η Ιανουαρίου 2016 Επαναληπτική Τακτική Συνέλευση και η οποία θα ευρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων. Σας περιμένουμε να σας δούμε από κοντά, να ακούσουμε τις προτάσεις και παρατηρήσεις σας και να περάσουμε λίγες ώρες μαζί απολαμβάνοντας ένα μικρό γεύμα που θα σας προσφέρει η Ένωσή μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Η Γενική Γραμματέας 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΪΛΗ – ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Α) Τα μέλη της Ένωσής μας που καταθέτουν την εισφορά τους στο λογαριασμό που έχουμε στην ΕΤΕ (066-51557701), πρέπει, κατά την κατάθεση, να ζητούν από τον υπάλληλο της ΕΤΕ να αναφέρει οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμό τους. Και αυτό για να μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος ή ποια κατέθεσε την τάδε ημερομηνία συνδρομή.

Β) Η Ένωσή μας μηνιαίως παίρνει από την ΕΤΕ κατάσταση με τα ονόματα των μελών που έχουν καταθέσει. Έχει παρατηρηθεί όμως να έχουμε κατάθεση χωρίς όνομα (ημερομηνία τάδε – 20 ευρώ – όνομα κενό). Επίσης, έχει παρατηρηθεί ο καταθέτης να είναι άγνωστος στην Ένωση, είτε γιατί η καταθέσασα είναι γυναίκα με δυο επώνυμα και έχει κάνει την κατάθεση με το επώνυμο που δεν έχει δηλώσει στην Ένωση, είτε έχει καταθέσει τρίτο πρόσωπο για λογαριασμό μέλους μας, είτε γιατί έχει πληρώσει μέσω ΑΤΜ.

Γι’ αυτό παρακαλούμε τα μέλη μας που καταθέτουν τη συνδρομή τους και εμπίπτουν σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις να ενημερώνουν την Ένωση, αποστέλλοντας το σχετικό παραστατικό αναγράφοντας επάνω το όνομά τους, κατοικία, ΤΚ, τηλέφωνο, υπηρεσία, στα φαξ 2106469975, 2106420076 και 2102825981, έτσι ώστε να γίνεται σωστή ενημέρωση του μητρώου.

Γ) Κάθε τέλος μηνός Ιουνίου, τρέχοντος έτους, σύμφωνα με το Καταστατικό, διαγράφονται τα μέλη εκείνα που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα με τη συνδρομή προηγούμενου έτους, π.χ. μέχρι τέλος Ιουνίου 2016 πρέπει να καταβληθεί η συνδρομή του 2015.